עוגת גבינה עם פסטו-עוף
עוגת גבינה פסטו-עוף דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, עוף, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף פסטו, עוף פסטו פאן אחד, ו עוף פסטו.
הוראות
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים ביצים, 2 כפות קמח, ופסטו, מכים עד מעורבב. מערבבים עוף.
יוצקים לתוך 4 (4 אינץ') springform pansM1
אופים ב 325 במשך 20 דקות. מערבבים יחד הנותרים 1 כף קמח שמנת חמוצה.
מורחים על עוגות גבינה, ואופים 10 דקות נוספות. מגניב על מתלה תיל 10 דקות. בעדינות להפעיל סכין סביב קצוות של עוגות גבינה, ולשחרר צדדים.
מגישים חם או קר על גבי ירקות סלט.
* 1 פסטו מוכן כוס ניתן להחליף תוצרת בית.
הערה: תערובת עוגת גבינה עשויה להיות אפויה במחבת springform 9 אינץ'.
מוסיפים 5 דקות לזמן האפייה הראשוני, ועוד 5 דקות לאחר הוספת הקמח והשמנת החמוצה.