קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ציפוי שוקולד משיש

עוגת גבינה עם ציפוי שוקולד משיש
עוגת גבינה משיש חלבית שוקולד דורשת על 3 שעות . אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר שוקולד גרהם, שוקולד צ'יפס מתוק למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה עם שיש שוקולד, עוגת גבינה עם שיש שוקולד, ו עוגת גבינה עם שיש שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לעטוף את החלק החיצוני של מחבת springform 10 אינץ ' עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את פירורי שוקולד קרקר גרהם, 3 כפות סוכר, ואת החמאה בקערה עד לשלב ביסודיות; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר שוקולד גרהםפירורי קרקר שוקולד גרהם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את המחבת מהתנור. הפעל את החום של התנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערת ערבוב, לנצח את גבינת שמנת במשך כמה שניות עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית עד רך וחלק. לנצח 3/4 כוס סוכר והקמח עד לתערובת חלקה; להכות את הביצים, אחד בכל פעם, ואחריו חלב ותמצית וניל. מקציפים את מילוי גבינת שמנת עד חלקה מאוד בשילוב טוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
כפית 2/3 של גבינת שמנת מילוי למחבת springform בשכבה אפילו מעל הקרום. להמיס 3 אונקיות של שבבי שוקולד על אש נמוכה בסיר, ערבוב כל הזמן עד חלקה, ומערבבים בשליש הנותר של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
יוצקים את מילוי השוקולד בתבנית מערבולת על המילוי הלבן; להשתמש בסכין שולחן לחתוך את המילוי ולסחרר אותו לתוך עיצוב שיש דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים את מחבת המעיין למחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים למחבת הקלייה כדי להגיע לעומק 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מניחים את מחבת המעיין עם אמבט מי המחבת הצלייה לתנור ואופים עד למילוי מוגדר, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בסיום האפייה, הסר את מחבת המעיין ממרחץ המים והניח את המחבת על מתלה קירור למשך 10 דקות; הסר רדיד מסביב למחבת. שחרר את קצה עוגת הגבינה מהמחבת עם סכין דק וחד. שחררו את הקפיץ מהמחבת, הסירו את הטבעת, ואפשרו לעוגת הגבינה להתקרר למשך 15 דקות נוספות. לעטוף את עוגת הגבינה בניילון נצמד ולקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
כדי להכין ציפוי, להמיס 8 אונקיות של שוקולד צ ' יפס בסיר על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה, ומערבבים את השמנת החמוצה עד חלקה היטב בשילוב. כפור את עוגת הגבינה עם ציפוי ומקרר 10 דקות כדי להגדיר את הציפוי לפני ההגשה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה