קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ציפוי שוקולד משיש

עוגת גבינה עם ציפוי שוקולד משיש
עוגת גבינה משיש חלבית שוקולד דורשת על 3 שעות . אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר שוקולד גרהם, שוקולד צ'יפס מתוק למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה עם שיש שוקולד, עוגת גבינה עם שיש שוקולד, ו עוגת גבינה עם שיש שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לעטוף את החלק החיצוני של מחבת springform 10 אינץ ' עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את פירורי שוקולד קרקר גרהם, 3 כפות סוכר, ואת החמאה בקערה עד לשלב ביסודיות; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר שוקולד גרהםפירורי קרקר שוקולד גרהם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר את המחבת מהתנור. הפעל את החום של התנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערת ערבוב, לנצח את גבינת שמנת במשך כמה שניות עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית עד רך וחלק. לנצח 3/4 כוס סוכר והקמח עד לתערובת חלקה; להכות את הביצים, אחד בכל פעם, ואחריו חלב ותמצית וניל. מקציפים את מילוי גבינת שמנת עד חלקה מאוד בשילוב טוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
כפית 2/3 של גבינת שמנת מילוי למחבת springform בשכבה אפילו מעל הקרום. להמיס 3 אונקיות של שבבי שוקולד על אש נמוכה בסיר, ערבוב כל הזמן עד חלקה, ומערבבים בשליש הנותר של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
יוצקים את מילוי השוקולד בתבנית מערבולת על המילוי הלבן; להשתמש בסכין שולחן לחתוך את המילוי ולסחרר אותו לתוך עיצוב שיש דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מניחים את מחבת המעיין למחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים למחבת הקלייה כדי להגיע לעומק 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
9
מניחים את מחבת המעיין עם אמבט מי המחבת הצלייה לתנור ואופים עד למילוי מוגדר, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בסיום האפייה, הסר את מחבת המעיין ממרחץ המים והניח את המחבת על מתלה קירור למשך 10 דקות; הסר רדיד מסביב למחבת. שחרר את קצה עוגת הגבינה מהמחבת עם סכין דק וחד. שחררו את הקפיץ מהמחבת, הסירו את הטבעת, ואפשרו לעוגת הגבינה להתקרר למשך 15 דקות נוספות. לעטוף את עוגת הגבינה בניילון נצמד ולקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
כדי להכין ציפוי, להמיס 8 אונקיות של שוקולד צ ' יפס בסיר על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה, ומערבבים את השמנת החמוצה עד חלקה היטב בשילוב. כפור את עוגת הגבינה עם ציפוי ומקרר 10 דקות כדי להגדיר את הציפוי לפני ההגשה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה