עוגת גבינה עם ציפוי שוקולד משיש
עוגת גבינה משיש חלבית שוקולד דורשת על 3 שעות . אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר שוקולד גרהם, שוקולד צ'יפס מתוק למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה עם שיש שוקולד, עוגת גבינה עם שיש שוקולד, ו עוגת גבינה עם שיש שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לעטוף את החלק החיצוני של מחבת springform 10 אינץ ' עם רדיד אלומיניום.
מערבבים את פירורי שוקולד קרקר גרהם, 3 כפות סוכר, ואת החמאה בקערה עד לשלב ביסודיות; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
הסר את המחבת מהתנור. הפעל את החום של התנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב, לנצח את גבינת שמנת במשך כמה שניות עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית עד רך וחלק. לנצח 3/4 כוס סוכר והקמח עד לתערובת חלקה; להכות את הביצים, אחד בכל פעם, ואחריו חלב ותמצית וניל. מקציפים את מילוי גבינת שמנת עד חלקה מאוד בשילוב טוב, על 3 דקות.
כפית 2/3 של גבינת שמנת מילוי למחבת springform בשכבה אפילו מעל הקרום. להמיס 3 אונקיות של שבבי שוקולד על אש נמוכה בסיר, ערבוב כל הזמן עד חלקה, ומערבבים בשליש הנותר של המילוי.
יוצקים את מילוי השוקולד בתבנית מערבולת על המילוי הלבן; להשתמש בסכין שולחן לחתוך את המילוי ולסחרר אותו לתוך עיצוב שיש דקורטיבי.
מניחים את מחבת המעיין למחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים למחבת הקלייה כדי להגיע לעומק 1 אינץ'.
מניחים את מחבת המעיין עם אמבט מי המחבת הצלייה לתנור ואופים עד למילוי מוגדר, 40 עד 45 דקות.
בסיום האפייה, הסר את מחבת המעיין ממרחץ המים והניח את המחבת על מתלה קירור למשך 10 דקות; הסר רדיד מסביב למחבת. שחרר את קצה עוגת הגבינה מהמחבת עם סכין דק וחד. שחררו את הקפיץ מהמחבת, הסירו את הטבעת, ואפשרו לעוגת הגבינה להתקרר למשך 15 דקות נוספות. לעטוף את עוגת הגבינה בניילון נצמד ולקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
כדי להכין ציפוי, להמיס 8 אונקיות של שוקולד צ ' יפס בסיר על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה, ומערבבים את השמנת החמוצה עד חלקה היטב בשילוב. כפור את עוגת הגבינה עם ציפוי ומקרר 10 דקות כדי להגדיר את הציפוי לפני ההגשה. מקררים שאריות.