קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ציפוי שוקולד משיש

עוגת גבינה עם ציפוי שוקולד משיש
עוגת גבינה משיש חלבית שוקולד דורשת על 3 שעות . אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר שוקולד גרהם, שוקולד צ'יפס מתוק למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה עם שיש שוקולד, עוגת גבינה עם שיש שוקולד, ו עוגת גבינה עם שיש שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לעטוף את החלק החיצוני של מחבת springform 10 אינץ ' עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את פירורי שוקולד קרקר גרהם, 3 כפות סוכר, ואת החמאה בקערה עד לשלב ביסודיות; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר שוקולד גרהםפירורי קרקר שוקולד גרהם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר את המחבת מהתנור. הפעל את החום של התנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערת ערבוב, לנצח את גבינת שמנת במשך כמה שניות עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית עד רך וחלק. לנצח 3/4 כוס סוכר והקמח עד לתערובת חלקה; להכות את הביצים, אחד בכל פעם, ואחריו חלב ותמצית וניל. מקציפים את מילוי גבינת שמנת עד חלקה מאוד בשילוב טוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
כפית 2/3 של גבינת שמנת מילוי למחבת springform בשכבה אפילו מעל הקרום. להמיס 3 אונקיות של שבבי שוקולד על אש נמוכה בסיר, ערבוב כל הזמן עד חלקה, ומערבבים בשליש הנותר של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
יוצקים את מילוי השוקולד בתבנית מערבולת על המילוי הלבן; להשתמש בסכין שולחן לחתוך את המילוי ולסחרר אותו לתוך עיצוב שיש דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים את מחבת המעיין למחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים למחבת הקלייה כדי להגיע לעומק 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מניחים את מחבת המעיין עם אמבט מי המחבת הצלייה לתנור ואופים עד למילוי מוגדר, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בסיום האפייה, הסר את מחבת המעיין ממרחץ המים והניח את המחבת על מתלה קירור למשך 10 דקות; הסר רדיד מסביב למחבת. שחרר את קצה עוגת הגבינה מהמחבת עם סכין דק וחד. שחררו את הקפיץ מהמחבת, הסירו את הטבעת, ואפשרו לעוגת הגבינה להתקרר למשך 15 דקות נוספות. לעטוף את עוגת הגבינה בניילון נצמד ולקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
כדי להכין ציפוי, להמיס 8 אונקיות של שוקולד צ ' יפס בסיר על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה, ומערבבים את השמנת החמוצה עד חלקה היטב בשילוב. כפור את עוגת הגבינה עם ציפוי ומקרר 10 דקות כדי להגדיר את הציפוי לפני ההגשה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים