עוגת גבינה עם ריבס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם ריבס, עוגת גבינה עם ריבס, ו עוגת גבינה ריבס.
הוראות
מחממים תנור ל 350°. תחתית גריז וצדדים של מחבת רול ג 'לי, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם קיצור, או ספריי עם ספריי בישול. מקציפים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, חמאה, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מתפורר, או לערבב עם כף. לחץ על 4 כוסות של התערובת במחבת.
מקציפים את שאר החומרים למעט ריבס בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. מערבבים בריבס.
מפזרים תערובת פירורים נותרת; לחץ קלות.
אופים 40 עד 50 דקות או עד שהמרכז מוגדר; מגניב 30 דקות. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות. עבור ברים, לחתוך 10 שורות על ידי 6 שורות. חנות מכוסה במקרר.