מנה אחת מכילה 792 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן וחמוציות, עוגת גבינה עם שוקולד לבן וחמוציות, ו עוגת גבינה עם שוקולד-חמוציות לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: להגדיר מדפים בשליש התחתון ובאמצע התנור; מחממים ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר, אגוז מוסקט ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרים
מוסקט
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עם הידיים עד לשלב. לחץ לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצד של מחבת springform 9 אינץ'. להקפיא עד מוכן למלא.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
4
הפוך את המילוי: להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר קטן; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
שים את השוקולד הלבן בקערה בינונית חסינת חום ולהגדיר מעל הסיר (אל תתנו לקערה לגעת במים); מערבבים עד מומס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
6
הסר את הקערה מהסיר והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
7
מקציפים את גבינת שמנת, שמנת חמוצה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 7 דקות. מקציפים בביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את עמילן התירס ומכים 2 דקות. הכה את השוקולד הלבן נמס, וניל ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
גבינת שמנת
עמילן תירס
שמנת חמוצה
וניל
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
8
ממלאים מחבת צלייה באמצע הדרך עם מים ולהגדיר על מתלה התנור התחתון.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
9
יוצקים את המילוי לתוך קרום מוכן ולהגדיר על מתלה תנור באמצע.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
אופים עד הקצה מוגדר אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, 1 שעה, 10 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת הגבינה לשבת בתנור, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
1
מורחים את החמוציות על תבנית אפייה מעוטרת, מפזרים 1/3 כוס סוכר ומניחים בצד עד שהם משחררים חלק מהמיצים שלהם, כ 1 שעה. בינתיים, לשלב את הנותרים 2/3 כוס סוכר, גרידת תפוזים ומיץ, ו 3/4 כוס מים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
גרידה כתומה
מורחים
מיץ
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת רוטב
2
מסננים את החמוציות ומוסיפים אותם לסיר. לבשל, ערבוב, עד שהם מתחילים להתפוצץ, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מעביר את הקומפוט לקערה ומקרר עד מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Compote
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לפני ההגשה, להפעיל סכין חם סביב קצה עוגת הגבינה, ולאחר מכן להסיר את טבעת springform. למעלה עם קומפוט חמוציות ושוקולד לבן מגולח.