קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד-חמוציות לבנה

עוגת גבינה עם שוקולד-חמוציות לבנה
מנה אחת מכילה 792 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן וחמוציות, עוגת גבינה עם שוקולד לבן וחמוציות, ו עוגת גבינה עם שוקולד-חמוציות לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: להגדיר מדפים בשליש התחתון ובאמצע התנור; מחממים ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר, אגוז מוסקט ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עם הידיים עד לשלב. לחץ לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצד של מחבת springform 9 אינץ'. להקפיא עד מוכן למלא.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
4
הפוך את המילוי: להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר קטן; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
שים את השוקולד הלבן בקערה בינונית חסינת חום ולהגדיר מעל הסיר (אל תתנו לקערה לגעת במים); מערבבים עד מומס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
6
הסר את הקערה מהסיר והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
7
מקציפים את גבינת שמנת, שמנת חמוצה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 7 דקות. מקציפים בביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את עמילן התירס ומכים 2 דקות. הכה את השוקולד הלבן נמס, וניל ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
גבינת שמנתגבינת שמנת
עמילן תירסעמילן תירס
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
ממלאים מחבת צלייה באמצע הדרך עם מים ולהגדיר על מתלה התנור התחתון.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
9
יוצקים את המילוי לתוך קרום מוכן ולהגדיר על מתלה תנור באמצע.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים עד הקצה מוגדר אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, 1 שעה, 10 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת הגבינה לשבת בתנור, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
1
מורחים את החמוציות על תבנית אפייה מעוטרת, מפזרים 1/3 כוס סוכר ומניחים בצד עד שהם משחררים חלק מהמיצים שלהם, כ 1 שעה. בינתיים, לשלב את הנותרים 2/3 כוס סוכר, גרידת תפוזים ומיץ, ו 3/4 כוס מים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
גרידה כתומהגרידה כתומה
מורחיםמורחים
מיץמיץ
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים את החמוציות ומוסיפים אותם לסיר. לבשל, ערבוב, עד שהם מתחילים להתפוצץ, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מעביר את הקומפוט לקערה ומקרר עד מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לפני ההגשה, להפעיל סכין חם סביב קצה עוגת הגבינה, ולאחר מכן להסיר את טבעת springform. למעלה עם קומפוט חמוציות ושוקולד לבן מגולח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
חמוציותחמוציות
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
צילום: צ ' ארלס מאסטרס