עוגת גבינה עם שעועית אספרסו
אם יש לכם פולי קפה קלויים בגסות כהה, ביצים, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה אספרסו, עוגת גבינה אספרסו מצופה שוקולד, ו עוגת גבינה אספרסו עם שוקולד כפול.
הוראות
במעבד מזון, מערבולת עוגיות לפירורים עדינים; אתה צריך 1 1/2 כוסות.
יוצקים למחבת עוגת גבינה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת; מוסיפים חמאה ומערבבים. לחץ על תערובת מעל התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של פאן.
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לשלב שעועית שמנת וקפה. להביא לרתיחה, להסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר, לחיצה כדי לחלץ כמה שיותר מהנוזל ככל האפשר (העילות עדין יעבור דרך מסננת); להשליך שאריות.
בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של הקערה, במידת הצורך. מקציפים בתערובת שמנת ווניל.
אופים בתנור רגיל או הסעה 300 עד שהמרכז בקושי מתנועע כאשר העוגה מטולטלת בעדינות, כ 1 שעה.
תריץ סכין עם להב דק בין עוגה לשפת פאן. מקררים את העוגה עד מגניב, לפחות 3 שעות, או עד 2 ימים (ראה הערות).
כדי לשרת, להסיר את השפה פאן לחתוך עוגה לתוך טריזים.