עוגת גבינה תפוח קרמל של דוד ג'וני דורש על 14 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם תפוחים טעים זהוב, אגוזי פקאן, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו, עוגת גבינה עם תפוח קרמל, ו עוגת גבינה עם תפוח קרמל.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לעטוף את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 10 אינץ ' בחוזקה עם לסכל כדי למנוע לחות מאמבט המים מחלחל לתוך עוגת הגבינה
מרכיבים שתצטרך
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
רדיד אלומיניום
תנור
2
במעבד מזון, מערבבים את פירורי קרקר גרהם, חמאה וסוכר. לחץ על התערובת לתחתית ובאמצע הדרך את הצדדים של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרים
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת
3
אופים את הקרום במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר אותו מהתנור כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
במעבד מזון או עם מיקסר חשמלי, מערבבים את גבינת השמנת, הסוכר ועמלת התירס עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
עמילן תירס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מעבד מזון
5
מוסיפים את השמנת החמוצה, מיץ תפוזים, וניל ומערבבים עד לקבלת חלקה. להכות בביצים, אחד בכל פעם, מיזוג עד רק בשילוב. * הערה של קוק: חשוב להתמזג היטב עם לא גושים כמו זה יהפוך את המילוי עקביות חלקה כאשר אפוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
שמנת חמוצה
וניל
ביצה
6
יוצקים את המילוי לתוך הקרום. שים מחבת צלייה על מדף במרכז התנור ולהעביר את עוגת הגבינה למחבת. למלא את המחבת צלייה עם מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של מחבת העוגה ולכסות אותו באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
טופס עוגה
רדיד אלומיניום
תנור
7
אופים עד שהמרכז נע רק מעט כאשר מחבת העוגה מזועזעת, כ 1 שעה ו 45 דקות. בדוק את מפלס המים על 1 שעה לתוך האפייה, הוספת מים נוספים, במידת הצורך. בזהירות להסיר את המחבת מהתנור ולהעביר את מחבת העוגה למתלה תיל כדי להתקרר. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
טופס עוגה
8
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את התפוחים ואת פקאן ומבשלים, ערבוב, עד שהם מצופים חמאה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
חמאה
פקאנים
10
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס והנוזל מגיע לרתיחה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
11
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התפוחים פקאן לקערה. להפחית את החום בינוני גבוה לבשל את הנוזל הנותר, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא הופך ענבר עמוק, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
12
הסר את המחבת מהחום כדי לעצור את הבישול ולהוסיף את הקרם. היזהר, כמו הקרם עלול להתיז. להחזיר את המחבת לחום ולהביא אותו לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
13
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים את התפוחים והפקאנים. אפשר להתקרר עד פושר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
פקאנים
רוטב
14
מורחים את תערובת קרמל תפוח באופן שווה על החלק העליון של עוגת הגבינה. מקררים עד שמוכנים להגיש. השתמש בסכין טבול במים חמים לחתוך את עוגת הגבינה.