מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עיסה וזרעים מפירות פסיפלורה, סוכר, מנגו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה אננס ופסיפלורה, אין עוגת גבינה של פסיפלורה, ו עוגת גבינה קוקוס עם זיגוג פסיפלורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 8 אינץ קפיצי פאן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
לעוגת הגבינה: הניחו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מברישים תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ ' בציפוי קל של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מחית את מיץ המנגו והפסיפלורה במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, היוגורט ועמילן התירס, פועמים לשילוב. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, גרידת הליים והמיץ והדופק לשילוב. הקפידו לא לערבב יתר על המידה את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1/4 כוס יוגורט תות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים את עוגת הגבינה עד שהחלק החיצוני של העוגה מתייצב אך המרכז עדיין מעט רופף, כ-45 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת כדי להוציא מעט חום. סגור את הדלת וממשיכים לבשל את הגבינה בחום השיורי בתנור במשך 20 דקות. גימור עדין זה ממזער את הסיכון לסדק האימתני בעוגת הגבינה שלך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הפעל סכין סביב הקצוות מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
9
בינתיים מכינים את התוספת: שמים כמחצית ממיץ הפסיפלורה וכל מיץ הליים בקערה בינונית ומפזרים את הג ' לטין על פני השטח. אל תערבבי. מניחים בצד עד ג ' לטין "פורח", על 1 דקה. מרתיחים את מיץ הפסיפלורה שנותר ואת כל הסוכר בסיר קטן עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורה
אבוקדו האס מעוך קלות
רוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
הקציפו את המיץ החם לתערובת הג ' לטין עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד שרק מתחיל להתייצב, בערך 20 דקות. מערבבים פנימה את עיסת הפסיפלורה הטרייה והזרעים ויוצקים על גבי עוגת הגבינה המקוררת. מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה.