קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה פסיפלורה

עוגת גבינה פסיפלורה
מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עיסה וזרעים מפירות פסיפלורה, סוכר, מנגו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה אננס ופסיפלורה, אין עוגת גבינה של פסיפלורה, ו עוגת גבינה קוקוס עם זיגוג פסיפלורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 8 אינץ קפיצי פאן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
לעוגת הגבינה: הניחו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מברישים תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ ' בציפוי קל של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מחית את מיץ המנגו והפסיפלורה במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, היוגורט ועמילן התירס, פועמים לשילוב. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, גרידת הליים והמיץ והדופק לשילוב. הקפידו לא לערבב יתר על המידה את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים את עוגת הגבינה עד שהחלק החיצוני של העוגה מתייצב אך המרכז עדיין מעט רופף, כ-45 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת כדי להוציא מעט חום. סגור את הדלת וממשיכים לבשל את הגבינה בחום השיורי בתנור במשך 20 דקות. גימור עדין זה ממזער את הסיכון לסדק האימתני בעוגת הגבינה שלך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הפעל סכין סביב הקצוות מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
בינתיים מכינים את התוספת: שמים כמחצית ממיץ הפסיפלורה וכל מיץ הליים בקערה בינונית ומפזרים את הג ' לטין על פני השטח. אל תערבבי. מניחים בצד עד ג ' לטין "פורח", על 1 דקה. מרתיחים את מיץ הפסיפלורה שנותר ואת כל הסוכר בסיר קטן עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
הקציפו את המיץ החם לתערובת הג ' לטין עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד שרק מתחיל להתייצב, בערך 20 דקות. מערבבים פנימה את עיסת הפסיפלורה הטרייה והזרעים ויוצקים על גבי עוגת הגבינה המקוררת. מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
להכנת קוליס מנגו: מחית את מיץ הפסיפלורה, המנגו, מיץ הליים והסוכר במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
הביאו עוגת גבינה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
13
הסר את טבעת צורת הקפיץ. להגשה טובלים סכין במים חמים, מנגבים יבשים לפני שפורסים כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
מגישים עם קוליס מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתאפונה קפואהאפונה קפואה454פלפל האבנרוגבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר2largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת ג'לטין ללא טעםאבקת ג'לטין ללא טעם2קרום: פירורי קרקר גרהםיוגורט יווני או סחוטיוגורט יווני או סחוט1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1אוראו ממולאים כפוליםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1אוראו ממולאים כפוליםגרידת ליים מגוררת דקגרידת ליים מגוררת דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמנגו טרי חתוך לקוביות (בערך 1/2 מנגו)מנגו טרי חתוך לקוביות (בערך 1/2 מנגו)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמנגו בשל טרי חתוך לקוביות (בערך 1/2 מנגו)מנגו בשל טרי חתוך לקוביות (בערך 1/2 מנגו)10קצת קישואים קצוציםשמן למחבתשמן למחבת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה10קצת קישואים קצוציםזולה וזרעים מפירות תשוקה טרייםזולה וזרעים מפירות תשוקה טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3largesחלמונים, טמפרטורת החדרחלמונים, טמפרטורת החדר