קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה פקאן

עוגת גבינה פקאן
עוגת גבינה פקאן דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ליקר פקאן, ביצים, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת גבינה עם פאי פקאן., עוגת גבינה עם פאי פקאן., ו עוגת גבינה עם פאי פקאן. (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 פירורי קרקר גרהם, 1/2 כוס סוכר לבן, 1 כפית קינמון, וחמאה מומסת או מרגרינה. לחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
בקערה גדולה, למזג את גבינת שמנת 1 1/4 כוס סוכר לבן עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מיזוג טוב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4
להוסיף תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
5
הוסף 1/2 ליקר כוס, להתמזג במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
6
יוצקים את המילוי על גבי הקרום
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים במשך כ 1 שעה. העוגה צריכה להיות חום זהוב, ויהיה עלה לחלק העליון של המחבת. לכבות את החום, ולתת להתקרר בתנור במשך 2 1/2 שעות. כאשר מגניב, להסיר את השפה של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה, הסוכר של ממתקים, ו 1 כפית ליקר יחד. כף על גבי עוגת הגבינה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
בקערה קטנה, לשלב את הפקאן טחון דק, פירורי קרקר גרהם טחון דק, 1/2 כפות סוכר לבן, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מפזרים ציפוי פקאן על עוגת הגבינה. בזהירות לחץ על ציפוי פקאן לצדדים של עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
12
מקשטים את החלק העליון ואת הצדדים עם חצאי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט