עוגת גבינה קוקוס-שוקולד-שקדים
עוגת גבינה קוקוס-שוקולד-שקדים דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 941 קלוריות. אם יש לכם לקישוט: שקדים, חמאה, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו עוגת גבינה שקדים קוקוס שוקולד, עוגת גבינה שקדים קוקוס עם זיגוג שוקולד, ו עוגת גבינה שקדים קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים; הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 8 דקות. מגניב.
מקציפים גבינת שמנת, ביצים, וסוכר כוס 1 במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות. מערבבים קוקוס, פירורי שוקולד חלב, 1/2 כוס שקדים, וניל.
אופים ב 350 במשך 1 שעה. מגניב על מתלה תיל.
מניחים פירורים semisweet בשקית ניילון zip-top; חותם. שק צלילה במים חמים עד פירורים להמיס. חותכים חור זעיר ב 1 פינה של תיק; לטפטף שוקולד על עוגת גבינה.
כיסוי וצינה 8 שעות. להירגע עד 5 ימים, אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Nabisco chocolate wafers.