קומזיץ תפוחי אדמה
תפוחי אדמה מדורה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 308 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח גס כשר, שמן זית, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: קומזיץ תפוחי אדמה, קומזיץ תפוחי אדמה, ו מדורה לסכל תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מפזרים 3 כפות מלח גס. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד מכרז, על 10 דקות.
להוסיף מרכיבים שנותרו תפוחי אדמה; לזרוק מעיל. מגניב.
מסדרים ארבע ריבועים 12 אינץ רדיד אלומיניום על משטח העבודה. מחלקים תערובת תפוחי אדמה בין ריבועי רדיד ומניחים 1 שן שום על גבי תפוחי אדמה בכל ריבוע. Crimp לאטום. חנות מנות בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או במקרר עד 2 ימים.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מניחים מנות תפוחי אדמה על גריל ומבשלים עד מחומם דרך תוסס, מפנה מדי פעם, כ 15 דקות.
להעביר מנות כדי צלחת הגשה פירס לסכל עם מזלג גריל לשחרר קיטור. מנות פתוחות בזהירות (קיטור חם ישוחרר).