עוגת גבינה קטיפה אדומה
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1276 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת שמנת מלאה, עוגיות אוריאו, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גבינה קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גבינה אדומה קטיפה במפעל עוגת גבינה תוצרת בית.
הוראות
שים את העוגיות בקערה בינונית, באמצעות סוף מערוך, למחוץ אותם עד בסדר.
מוסיפים את החמאה ומלח הים ומערבבים היטב. לחץ על חלק מהתערובת ביד שלך; זה צריך להישאר ביחד. אם לא, להוסיף קצת חמאה נוספת.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת פאי 9in ולחץ בחוזקה על הקרקעית והצדדים.
שים את צלחת העוגה במקרר עד הצורך.
כדי להפוך את עוגת הגבינה, להמיס את השוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, לוודא את התחתית של הקערה לא לגעת במים.
מקציפים את גבינת שמנת וסוכר יחד בקערה בינונית עד חלקה וקרם. בקערה בינונית מקציפים יחד את הקרם וצבע מאכל עד שהקרם מחזיק פסגות רכות.
יוצקים את השוקולד המומס ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את תערובת הקרם לתערובת גבינת השמנת ומקפלים יחד עד לשילוב שווה.
יוצקים את התערובת על קרום העוגיות מוכן להחליק.
צ ' יל במשך 2 שעות או עד סט. לפני ההגשה, יוצקים את השמנת הכבדה לציפוי בקערה בינונית ומקציפים עד שהיא מחזיקה פסגות רכות.
מורחים את השמנת על החלק העליון של עוגת הגבינה.