עוגת גבינה ריקוטה עם זנגביל וקיווי
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, קיווי פירות, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מתכון עוגת גבינה קיווי, עוגת גבינה אננס קיווי, ו סלרי-תפוח - מיץ קיווי עם זנגביל.
הוראות
מערבבים פירורים, 1/4 כוס ג ' ינג ' ר, וחמאה מומסת. תערובת פירור טפיחה באופן שווה על החלק התחתון של עוגת גבינה נשלפת בגודל 8 אינץ ' או מחבת עוגה (לפחות 1 3/4 ב. עמוק).
אופים בתנור 350 עד הקרום הוא מעט browner, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת גבינת ריקוטה, חלבונים ביצה, ומיץ לימון עד חלקה מאוד.
בקערה, מערבבים גבינת יוגורט, סוכר, קליפת לימון ווניל.
מוסיפים תערובת ריקוטה ומערבבים עד מעורבב היטב (התערובת היא דקה).
יוצקים לתוך קרום חם או קר.
אופים בתנור 350 עד שהמרכז בקושי מתנועע כאשר העוגה מטולטלת בעדינות, 50 עד 55 דקות. תריץ סכין עם להב דק בין עוגה לשפת פאן. מקררים עוגה, חשוף, עד מגניב, לפחות 2 1/2 שעות. (אם עושים קדימה, לעטוף אטום כאשר מגניב להתקרר עד 2 ימים.)
הסר מסגרת מחבת. מקלפים פירות קיווי וחותכים לרוחב. מסדרים פירות בטבעת בפרוסות חופפות על עוגה; מפזרים עם זנגביל שנותר.