עוגת גבינת פטה
טארט פטה קשקשי דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 330 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את פפר, דיל, סולת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת גבינת פטה, פלקי דם כתום טארט, ו פלקי דם כתום טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר. במחבת גדולה מעל חום בינוני, בצל קצוץ עם 2 כפות. שמן ומלח, מכוסה, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 10 דקות.
להקציף ביצים וחלב בקערה. מערבבים בגבינות, קימל, מיץ לימון, שמיר, סולת, פלפל, ו 2 כף. שמן. מערבבים בבצלים.
שמן 12-in. מחבת טארט עם שפה נשלפת.
העברת 1 גיליון filo מחבילה למשטח עבודה; לכסות הנותרים פילו עם מגבת מטבח לחה.
מברשת גיליון filo עם שמן להקל לתוך מחבת טארט עם לפחות 2 ב. תלוי מעבר לצדדים. חזור עם 3 גיליונות filo יותר, סיבוב כל 45 כדי לכסות תחתית פאן וצדדים עם שפע של overhang (הם חופפים). כף מילוי לתוך טארט.
גיליון שמן 5 של פילו ושכב על גבי מילוי, rumpling פילו במיומנות על כל החלק העליון ובמיוחד במרכז. למעלה עם גיליון 6, rumpling אותו באותו אופן. מקפלים תלויים פילו בחזרה על טארט (זה ישבור קצת) ו לטפוח כל כתמים יבשים עם שמן.
אופים טארט עד חום זהוב, כ -50 דקות.
בואו מגניב 20 דקות, ואז חינם טארט קצוות מחבת עם מרית קטנה. תציב טארט על מגש.
חותכים את הפרוסות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: עד 8 שעות; צמרמורת חשופה, ואז לחמם בתנור 350 עד חם פריך, כ 20 דקות.