עוגת גבינת שמנת איטלקית עם רוטב פטל
המתכון עוגת גבינת שמנת איטלקית עם רוטב פטל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת ריקוטה, ביצים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פבלובות אישיות עם קצפת גבינת שמנת ורוטב פטל, עוגת גבינת שמנת איטלקית, ו עוגת קפה גבינת שמנת פטל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
עוטפים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' בנייר אלומיניום. בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי העוגיות ואת החמאה המומסת. לחץ על תערובת פירורים בתחתית התבנית ושומרים במקרר עד ליציבות.
בקערה גדולה מקציפים ריקוטה וגבינת שמנת יחד עם מערבל ידיים חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים, הסוכר, המלח ותמצית הווניל, מערבבים היטב.
אפשר לשבת כמה דקות כדי שהבועות יוכלו לצוץ.
יוצקים את המילוי לתבנית צורת הקפיץ. הקש על התבנית על השיש כדי להסיר בועות אוויר בתערובת העוגה.
מניחים את התבנית לתבנית צלייה גדולה וממלאים במים בגודל 1 אינץ'.
מניחים בתנור ואופים עד מילוי מוגדר העליון הוא חום זהוב, על 1 שעה 20 דקות.
מוציאים ומניחים להתקרר. מקררים כמה שעות או לילה לפני ההגשה.
במעבד מזון, לשלב פירות יער, סוכר וברנדי.
מניחים לקערה, מכסים בניילון ומכניסים למקרר.
כשמוכנים להגשה, מסירים את הצד של תבנית צורת הקפיץ ומניחים עוגה על צלחת הגשה. כף את רוטב הפטל על גבי עוגת הגבינה והגיש.