והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 736 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סודה לאפייה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת גבינת שמנת תפוחים, עוגת גבינת שמנת תפוחים, ו עוגת תפוחים עם מילוי גבינת שמנת וציפוי פרלין.
הוראות
1
הכן מילוי: הכה את הראשון 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב וחלק.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים ביצה, קמח, וניל; לנצח רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
הכן את הבלילה: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים פקאנים במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב באמצע. מערבבים יחד 3 כוסות קמח הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים ביצים הבא 3 מרכיבים, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מערבבים תפוחים ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כפית שני שלישים של תערובת תפוחים לתוך מחבת שמנונית וקמח 14 כוס. כפית גבינת שמנת מילוי על תערובת תפוח, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב קצוות מחבת. מערבולת מילוי באמצעות תערובת תפוחים באמצעות סכין קיצוץ. כפית שנותרה תערובת תפוחים על מילוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
רול פירות צהוב אחד
6
אופים ב 350 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניב במחבת על מתלה חוט 15 דקות; להסיר מחבת כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (כ 2 שעות).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הכן ציפוי: להביא 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, ו 3 כף. חלב לרתיחה ב 2-qt. סיר מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן; להרתיח 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום; מערבבים בוניל. בהדרגה לטאטא אבקת סוכר עד חלקה; מערבבים בעדינות 3 עד 5 דקות או עד התערובת מתחילה להתקרר מתעבה מעט.