עוגת גבינת שמנת תפוחים
והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 736 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סודה לאפייה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת גבינת שמנת תפוחים, עוגת גבינת שמנת תפוחים, ו עוגת תפוחים עם מילוי גבינת שמנת וציפוי פרלין.
הוראות
הכן מילוי: הכה את הראשון 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב וחלק.
מוסיפים ביצה, קמח, וניל; לנצח רק עד מעורבב.
הכן את הבלילה: מחממים תנור ל 35
אופים פקאנים במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב באמצע. מערבבים יחד 3 כוסות קמח הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים ביצים הבא 3 מרכיבים, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מערבבים תפוחים ופקאנים.
כפית שני שלישים של תערובת תפוחים לתוך מחבת שמנונית וקמח 14 כוס. כפית גבינת שמנת מילוי על תערובת תפוח, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב קצוות מחבת. מערבולת מילוי באמצעות תערובת תפוחים באמצעות סכין קיצוץ. כפית שנותרה תערובת תפוחים על מילוי גבינת שמנת.
אופים ב 350 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניב במחבת על מתלה חוט 15 דקות; להסיר מחבת כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (כ 2 שעות).
הכן ציפוי: להביא 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, ו 3 כף. חלב לרתיחה ב 2-qt. סיר מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן; להרתיח 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בוניל. בהדרגה לטאטא אבקת סוכר עד חלקה; מערבבים בעדינות 3 עד 5 דקות או עד התערובת מתחילה להתקרר מתעבה מעט.
יוצקים מיד על עוגה מקוררת.