עוגת גזר
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 626 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך צימוקים סולטנה, אגוזי לוז, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות את הסוכר מגורען. לרסק את אגוזי לוז קטן מאוד (התוצאות הטובות ביותר בבלנדר). שטוף את הסולטנים. לשטוף ולגרר את הגזר. גריז את פח העוגה (9 על ידי 12 אינץ עמוק).
מניחים קערה על מחבת של מים חמים. מחממים תנור ל 350 מעלות F. לתוך קערה מחוממת למקם את חלמונים ביצה 4 אונקיות של סוכר מגורען לטאטא יחד עד התערובת מתעבה. (זה צריך להיות מוכפל בתפזורת, בהיר יותר בצבע שמנת במרקם). כאשר זה קורה, לשים בצד את החלמון ואת תערובת הסוכר לרגע (את החום). לתוך קערה נקייה, קרה למקם את הלבן של ביצים, להוסיף 1 כפית מים קרים וכמה מלח טחון טרי לטאטא במהירות עד שהם נוקשים והגיע לשיא. בהדרגה להכות לתוך הלבן הרך של ביצים את הנותרים 6 אונקיות של סוכר מגורען עד שהוא משולב באופן מלא. להפריש עד נדרש.
מניחים את תערובת חלמון הביצה על המים החמים ומוסיפים את האגוזים הקרקע ומיץ לימון. לשם כך להוסיף את גזר מגורר וגרידת לימון. מקפלים את 1 כפית קמח sultanas.
הסר את הקערה מהמים המחוממים. מקפלים ב 2 כפות של חלבונים ביצה. ואז לשים את כל התערובת לתוך שארית של חלבונים של ביצים לקפל היטב.
מוסיף את 1/4 כפית קינמון.
יוצקים את כל התערובת לתוך פח עוגה משומנת ולשים אותו לתוך התנור שחומם מראש להגדיר ב 350 מעלות F., על המדף האמצעי, במשך 60 דקות.
הסר עוגה מהמחבת להתקרר לחלוטין.
חותכים עוגה לשניים, להפיץ את הריבה על החלק התחתון ולהחליף העליון.
מפזרים סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.