עוגת גזר VIII דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 754 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לכם רסק תפוחים, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : WACKY Cake VIII, עוגיות חמאת בוטנים VIII, ו עוגת גזר עם מיץ גזר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מחבת מעייל עם ספריי שמן צמחי. מחבת קמח ו לנצל את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
תנור
2
בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, מלח, סודה ותבלינים פשטידת דלעת. תניח בצד. בקערה נפרדת, לשלב קוקוס, אגוזי מלך וצימוקים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
קוקוס
צימוקים
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
מלח
פופ
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
גזר מגורר (כדי להפוך 3 כוסות). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גזר
4
בקערה גדולה, לשלב סוכר, אננס עם מיץ, שמן ורסק תפוחים. הכה במהירות גבוהה במשך 3 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אננס עם מיץ
רסק תפוחים
סוכר
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים וניל וגזר.
מרכיבים שתצטרך
גזר
וניל
6
מוסיפים תערובת קמח ומכים במהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
7
מוסיפים קוקוס, אגוזי מלך וצימוקים ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
צימוקים
אגוזי מלך
8
שים הבלילה למחבת Bundt 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
9
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 עד 70 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל. הפוך על צלחת הגשה. כפור, ומקרר שעה אחת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
מחבת
10
כדי להפוך את הציפוי: בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת, חמאה, ממתקים סוכר, גרידת תפוזים ומיץ. הכה עד חלקה.