עוגת גזר ואננס
עוגת גזר ואננס היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1147 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, גזר, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס, אננס-עוגת גזר, ו עוגת האננס-גזר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חמאה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות. קו עם נייר קלף, ואז חמאה קמח המחבתות.
לנצח את הסוכר, שמן, וביצים יחד בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד צהוב בהיר.
תוסיף את הוניל. בקערה אחרת, לנפות יחד 2 1/2 כוסות קמח, קינמון, סודה לשתיה, ומלח.
מוסיפים את החומרים היבשים למרכיבים הרטובים. לזרוק את הצימוקים והאגוזים עם 1 כף קמח. מקפלים פנימה את הגזרים ואננס.
מוסיפים את הבלילה ומערבבים היטב.
לחלק את הבלילה שווה בין 2 מחבתות.
אופים במשך 55 עד 60 דקות, או עד קיסם יוצא נקי. לאפשר את העוגות להתקרר לחלוטין המחבתות להגדיר מעל מתלה חוט.
מערבבים את גבינת שמנת, חמאה ווניל בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד רק בשילוב.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד חלקה.
מניחים שכבה 1, שטוח בצד למעלה, על צלחת שטוחה או על כן עוגה. עם סכין או מרית אופסט, להפיץ את החלק העליון עם ציפוי.
מניחים את השכבה השנייה על גבי, מעוגל בצד למעלה, ולהפיץ את הזיגוג באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. לקשט עם אננס קצוץ.