עוגת גזר מנופחת
מנה אחת מכילה 746 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו לחם אוכמניות עם לחם מטוגן עם שייק גזר-ג'ינג'ר, Waffled פלאפל, ו Waffled Bibimbap (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: וופל (בסגנון בלגי רצוי)
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את כל אגוזי הפקאן על תבנית אפייה ואופים עד קלוי, 8 עד 10 דקות.
תן מגניב מעט, ואז דופק 1/2 כוס במעבד מזון עד קצוץ דק מאוד, אבל לא הקרקע. בערך לקצוץ את הפקאנים הנותרים לקישוט.
עבור ציפוי גבינת שמנת: בינתיים, לשלב את גבינת שמנת וחמאה בקערה קטנה ופעימה עם מערבל יד עד חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים את הסוכר, מיץ לימון, וניל ומלח ומכים עד משולב וחלק. תניח בצד.
עבור עוגת גזר: להפוך את התנור עד 200 מעלות F. מחממים מגהץ ופל בינוני גבוה.
לטאטא יחד את הפקאן טחון דק, קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתיה, זנגביל ומלח בקערה גדולה.
להקציף יחד את השמן, חלב, גרידת לימון, וניל וביצים בקערה אחרת. מערבבים את הקוקוס והגזר. מקפלים את תערובת גזר-ביצה לתוך תערובת הקמח עד רק בשילוב (זה בסדר אם יש גושים).
מברשת קלה את החלק העליון והתחתון של ברזל הוופל עם שמן. מלאו את הוופל על שלושה רבעים של הדרך מלאה (כמה וופל ברזל עדיין צריך להיות מראה). סגור את המכסה בעדינות ומבשל עד הוופל הוא חום זהוב מעט פריך, 4 עד 6 דקות. שמור את הוופלים המבושלים חמים בתנור או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה עושה את הוופלים הנותרים.
מורחים כל ופל עם ציפוי גבינת שמנת, מפזרים את אגוזי פקאן קצוצים ואבק עם קינמון.