עוגת גזר עם ציפוי Chèvre
מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1137 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, ביצים, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס, שתי עוגת גזר עם ציפוי קוקוס, ו עוגת גזר עם ציפוי קינמון.
הוראות
להכין עוגה: מחממים תנור ל 35
גריז 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות; תחתית קו עם נייר קלף, ושומן ונייר קמח.
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים.
לטאטא יחד סוכר ושמן בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, לטאטא עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח, ערבוב רק עד מעורבב. מקפלים גזר הבא 3 מרכיבים. הבלילה כפית לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 15 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; להשליך נייר קלף. מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
הכן ציפוי: מקציפים גבינת עיזים וחמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 עד 3 דקות או עד שמנת.
מוסיפים אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת.
פיצול שעועית וניל; לגרד זרעים לתוך תערובת גבינת עיזים. מקציפים 30 שניות עד 1 דקה או עד ציפוי קל ורך.
מורחים ציפוי 1/2 כוס בין שכבות העוגה; מורחים את הציפוי שנותר על גבי וצדדים של עוגה.