עוגת גזר עם ציפוי ג'ינג'ר מסקרפונה
זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. וזה די טוב. נסו עוגת גזר ללא קמח עם ציפוי מסקרפונה, עוגות עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת מסקרפונה, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. גריז שני מחבתות עוגה עגולות 9 על 2 אינץ', קו תחתית עם נייר קלף, ושמן וקמח המחבתות.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את הסוכר, שמן, וביצים על מהירות בינונית גבוהה במשך 2 דקות, עד צהוב בהיר מעובה. מערבבים בוניל. בקערה אחרת, לנפות יחד 2 כוסות קמח, קינמון, סודה לשתיה, ומלח. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את החומרים יבשים לאלה הרטובים.
בקערה בינונית, לזרוק את הגזר, צימוקים, אגוזי מלך, ואת 1 כף קמח. מערבבים לתוך הבלילה עם מרית גומי. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להחליק את צמרות.
אופים עבור 10minutes, להוריד את החום ל 350 מעלות F, ואופים במשך 30 עד 35 דקות, עד קיסם יוצא נקי. מגניב המחבתות במשך 15 דקות, להפוך על מדף אפייה, מגניב לחלוטין.
מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה שטוחה, מעוגל בצד למטה.
מורחים חצי מהזיגוג למעלה (לא הצדדים).
מניחים את העוגה השנייה על גבי העוגה הראשונה, מעוגל כלפי מעלה. פרוסט רק החלק העליון של העוגה השנייה.
מפזרים את הג ' ינג ' ר ומגישים בטמפרטורת החדר.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את mascarpone, גבינת שמנת, ממתקים סוכר, שמנת, וניל יחד במשך כ 1 דקה, עד אור ורך.
מוסיף את הג ' ינג ' ר התגבש ומלח ומכה במשך 30 שניות יותר.