עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת
מתכון זה מכין 8 מנות עם 916 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת הגזר הטובה ביותר" עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר במילוי קרם פקאן וציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר קלה וציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מערבל חשמלי ומחבתות עוגה 2 (9 אינץ')
לעוגה: מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
במיקסר חשמלי קרם יחד 1 כוס חמאה, סוכר וקינמון עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. מקציפים פנימה את הביצים 1 בכל פעם, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים פנימה את הגזר המגורד. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
מערבבים 1/2 מהקמח לתערובת החמאה, ואז מוסיפים 1/2 את המים, מערבבים היטב.
מערבבים פנימה את יתרת הקמח והמים. מקפלים פנימה את האננס.
משמנים תבניות עוגה 2 (9 אינץ') עם יתרת החמאה ואבק עם יתרת הקמח.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 תבניות העוגה.
אופים 35 דקות עד שקיסם המוחדר באמצע העוגה יוצא נקי. מצננים בתבנית למשך 10 דקות ואז מוציאים מהתבנית ומצננים לחלוטין.
לציפוי: שמנת יחד את החמאה וגבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה.מקציפים פנימה את אבקת הסוכר ומיץ הלימון.
פורסים את שתי העוגות המקוררות ל -2 שכבות.
מורחים את הציפוי בין השכבות תוך כדי ערימת אותם. קרח את החלק העליון ואת דפנות העוגה לסיום.
קרא עוד ב: http://www.foodnetwork.com/recipes/carrot-cake-with-cream-cheese-icing-recipe.html?oc=linkback
קרא עוד ב: http://www.foodnetwork.com/recipes/carrot-cake-with-cream-cheese-icing-recipe.html?oc=linkback