קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג הפסחא
מגזין

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת מוך מרשמלו

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת מוך מרשמלו
עוגת גזר עם מרשמלו קצפת גבינת שמנת ציפוי דורש סביב 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 10 מנות עם 928 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג הפסחא. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שעועית וניל, קינמון טחון, אבקת סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט חמאה וקמח 2 (8 אינץ') תבניות עוגה עגולות ומרפדים את התחתית בנייר אפייה. חמאה היטב גם את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
דופק את האננס במעבד מזון המצויד בלהב מתכת עד שהוא קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
שים את הביצים בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה. מקציפים את הביצים למשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את השמן, 1/4 כוס חמאה מומסת, וניל, גזר, אננס קצוץ וג ' ינג ' ר טרי מגורר ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מקציפים בקערה את הקמח, הסוכרים, הסודה לשתייה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט והמלח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את החומרים הרטובים ומקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
8
מוציאים ומקפלים פנימה את הג ' ינג ' ר והפקאן המגובשים. מחלקים את הבלילה בין 2 התבניות.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
9
אופים עד שהחלק העליון חום זהוב מאוד ובוחן המוחדר במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים, 40 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
תנו לעוגות להתקרר במחבתות למשך 15 דקות, ואז הפכו אותן על רשת ותנו להן להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
11
מוציאים את הקלף מתחתית כל עוגה. מצננים לחלוטין לפני הכפור.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
12
בסיר קטן המצויד במדחום ממתקים, הביאו את המים, סירופ התירס, 1/3 כוס בתוספת 1 כף סוכר ושעועית וניל ל -246 מעלות פרנהייט לפני הוספת הסירופ לחלבוני הביצה למטה, הסירו בזהירות את שעועית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
בינתיים, בקערת ערבוב נקייה ויבשה לחלוטין של מערבל חשמלי המצויד בתוסף המטרפה, מקציפים את החלבונים, המלח וקרם האבנית עד לקבלת קרם וקצף, כ -2 דקות. עדיין מקציפים, מפזרים פנימה את 1 כף הסוכר הנותרת וממשיכים להקציף עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות מאוד, כ -2 דקות. תוך כדי ערבוב במהירות איטית, מזלפים בזהירות את הסירופ החם. הופכים את המיקסר לגבוה ומקציפים עד שהוא סמיך, אוורירי ופשוט חם, בערך 7 דקות. הופכים את המיקסר לנמוך ומקציפים פנימה את זרעי הווניל השמורים. מגרדים את המוך לקערה. שוטפים את הקערה ומקציפים ומחזירים אותם למכונה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מערבבים את גבינת השמנת והחמאה בקערת המיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים על נמוך עד לאיחוד. להגביר את המהירות ואת השוט עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
16
מוסיפים כ -2 כוסות מוך ואת הווניל והשוט עד לאיחוד. מכניסים למקרר למשך 15 דקות אם רך מדי לשימוש כציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מוסקוואדו חום ארוז קלותסוכר מוסקוואדו חום ארוז קלות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקנה סוכר אורגניקנה סוכר אורגני1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר, קלופים מגוררים על החורים הקטנים של פומפיה (כ 3 כוסות, ארוז קלות)גזר, קלופים מגוררים על החורים הקטנים של פומפיה (כ 3 כוסות, ארוז קלות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, מעט מרוכךגבינת שמנת, מעט מרוכך1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'ינג'ר מגובש דקיקג'ינג'ר מגובש דקיק2largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה3largesביציםביצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(יכול להיות או להרחיק)זנגביל מגורד טריזנגביל מגורד טרי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלוףפלוף0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן קלויים קצוצים בצפיפותאגוזי פקאן קלויים קצוצים בצפיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאננס כתוש, סחוטאננס כתוש, סחוט454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אבקת סוכר אורגנית, מנופה פעמייםאבקת סוכר אורגנית, מנופה פעמיים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה לא מלוחה מומסת, מקוררת, ועוד יותר למחבת חמאהחמאה לא מלוחה מומסת, מקוררת, ועוד יותר למחבת חמאה1stickחמאה לא מלוחה, מעט מרוכךחמאה לא מלוחה, מעט מרוכך1שעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקיםשעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקים11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס3(חוֹרֶף)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגת גזר עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.