אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, עוגת גזר I עשויה להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מדהים לנסות. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 474 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. 85 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג הפסחא . זה עובד היטב כקינוח. אם יש לך סירופ תירס, שמן צמחי, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוגת גזר אולטימטיבית (עם ריבת עוגת גזר) , עוגת גזר עם מיץ גזר ועוגת דפים של עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת אננס .
הוראות
1
מקציפים יחד את הביצים, השמן והסוכר הלבן. מערבבים את התערובת למשך שלושים שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבישי סוכר גסים, לקישוט
תערובת מטבלים של Fiesta Ranch
פלפל קפוא תערובת ירקות מוקפצים, מופשר
2
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
תפוחי אדמה, קלופים, מבושלים וחתוכים לקוביות
1 מעטפה תערובת מטבל פייסטה ראנץ'
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
3
מוסיפים את הגזר והצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסה ועגבניות פרוסות, לא חובה
צימוקים
4
יוצקים את תערובת הביצים לחומרים היבשים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מטבלים של Fiesta Ranch
5
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת היטב בגודל 10 אינץ' או לתבנית.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
6
אופים בתנור בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 60 עד 70 דקות. מצננים את העוגה על רשת, ולאחר מכן מקררים עד לצינון מלא.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גזר. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.