עוגת גזר שוויצרית
עוגת גזר שוויצרית היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך שקדים, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גזר שוויצרית מסורתית (Aargauer Ruebli Torte), תבשיל גזר שוויצרי, ו הודו ועטיפה שוויצרית עם סלט גזר.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9 אינץ 'צלחת אפייה מרובעת או 9 אינץ' מחבת Bundt.
בקערה גדולה, מקציפים חלמונים וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. מערבבים את השקדים, גזר, מיץ לימון 1 גרידה, קמח ואבקת אפייה. בקערה נפרדת עם מקצף נקי, מקציפים חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם יכולים להחזיק שיא. מקפלים חלבונים לתוך הבלילה גזר.
יוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה.
אופים במשך 50 דקות, או עד סכין קטנה מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי. לקבלת הדובדבן, מערבבים את מיץ הלימון הנותר עם הסוכר של ממתקים עד שניתן לטפטף בקלות מכפית.
יוצקים על העוגה בזמן חם או מקורר. אם עושים במחבת Bundt, להסיר מן המחבת לפני זיגוג.