עוגת גזר תלת שכבתית
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו וניל, קמח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שכבות גזר, עוגת גזר תלת שכבתית, ו עוגת גזר תלת שכבתית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חמאה קלה וקמח את מחבתות העוגה.
לשים את הקמח, מלח, סודה לשתיה, קינמון, וקקאו בקערת ערבוב, ולהקציף יחד כדי להתמזג.
שמים את הסוכרים בקערת ערבוב גדולה, ומקציפים בשמן בוטנים. ואז לטאטא את הביצים, 1 בכל פעם, ואחריו וניל. כאשר מעורבב באופן מלא, להוסיף את תערובת הקמח בבת אחת, ומערבבים רק עד חלקה. מערבבים את הגזר המגורד ואת הפקאן. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 מחבתות עוגה. זרוק כל מחבת בחדות על הדלפק מגובה של כ 6 אינץ ' כדי להסיר את כל כיסי אוויר.
אופים במשך 25 דקות, או עד במרכז קופץ בחזרה בעדינות כאשר נגע.
הסר מהתנור ומניח על מדפי קירור עד מקורר לחלוטין; ואז unmold.
מניחים 1 של שכבות העוגה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או כנים. כפית כ 1/4 של הזיגוג על השכבה, ולהפיץ אותו באופן שווה.
מניחים שכבה שנייה, בצד התחתון למטה, על גבי הראשון, ומורחים עם כמות שווה של ציפוי.
מניחים את השכבה הסופית, בצד התחתון למטה, על גבי אחרים כפור העליון הצדדים עם זיגוג הנותרים. לאחסן באזור קריר אבל לא בקירור עד מוכן לשרת.
מניחים את החמאה בקערת הערבוב של מיקסר חשמלי.
מערבבים על מהירות בינונית רק עד החמאה מתחילה להיות נזיל, על 3 עד 4 דקות.
מוסיף את גבינת שמנת, בחתיכות, ומערבבים עד מעורבב היטב. מוסיפים לאט את הסוכר והוניל של הממתקים, ומערבבים עד שהם מעורבבים. להגדיל את מהירות מערבל מעט, ולהמשיך לערבב במשך 2 עד 3 דקות, עד הזיגוג הופך קל ורך.
הסר מן המיקסר, ולקפל את הפקאן.