עוגת גיליון בטטה
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוז, פשטידת דלעת ותבלינים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גיליון בטטה # SundaySupper, עוגת גיליון בטטה עם ציפוי גבינת שמנת בייקון, ו טאקו מחבת בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. רסס התחתון רק של 15x10x1-מחבת אינץ ' עם ספריי בישול.
גרגר לקלף מתפוז כדי לקבל על 1 1/2 כפות; להפריש זיגוג. לסחוט תפוזים כדי לקבל 1/3 עד 1/2 כוס מיץ.
כדי קערה עם מיץ תפוזים, להוסיף מרכיבים עוגה הנותרים. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 18 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, לפחות 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח מרכיבים הדובדבן עד חלקה.
מורחים על עוגה. חנות עוגה במקרר.