עוגת גיליון בטטה
עוגת גיליון בטטה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך allspice, בטטות, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה טוב. נסו עוגת גיליון בטטה, עוגת גיליון בטטה # SundaySupper, ו עוגת גיליון בטטה עם ציפוי גבינת שמנת בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז וקמח קל 2 מחבתות עוגה גיליון.
מערבבים קמח, מלח, סודה לשתייה, קינמון, אגוז מוסקט, allspice, וציפורן יחד בקערה גדולה.
מקציפים סוכר ובטטות בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם.
מוסיפים ביצים, שמן ומיץ תפוזים; להכות עד בשילוב טוב.
יוצקים תערובת קמח לתערובת תפוחי אדמה ומכים במשך 4 דקות, מגרדים את הצדדים של הקערה פעמיים.
יוצקים הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 60 עד 90 דקות.