קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות48
ציון בריאות7
מגזין

עוגת גיליון בטטה

עוגת גיליון בטטה
עוגת גיליון בטטה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך allspice, בטטות, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה טוב. נסו עוגת גיליון בטטה, עוגת גיליון בטטה # SundaySupper, ו עוגת גיליון בטטה עם ציפוי גבינת שמנת בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז וקמח קל 2 מחבתות עוגה גיליון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים קמח, מלח, סודה לשתייה, קינמון, אגוז מוסקט, allspice, וציפורן יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקציפים סוכר ובטטות בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מוסיפים ביצים, שמן ומיץ תפוזים; להכות עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
5
יוצקים תערובת קמח לתערובת תפוחי אדמה ומכים במשך 4 דקות, מגרדים את הצדדים של הקערה פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 60 עד 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור