עוגת גיליון שוקולד
עוגת גיליון שוקולד דורשת סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. לכו לחנות ואספו סוכר של קונדיטורים, אגוזי מלך, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (המכונה עוגת גיליון טקסס), עוגת גיליון שוקולד, ו עוגת גיליון שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו את ארבעת המרכיבים הראשונים; מניחים בצד. בסיר קטן מביאים לרתיחה חמאה, קקאו ומים. מיד להסיר מהחום.
מוסיפים לחומרים יבשים ומערבבים היטב.
בקערה קטנה מקציפים ביצים.
מוסיפים חלב חמאה ווניל; מערבבים היטב. מערבבים לתערובת קקאו.
יוצקים לתוך משומן 15-ב. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 20-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר, הביאו את החמאה, הקקאו והחלב לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מוסיפים סוכר ווניל.
מורחים על עוגה חמה; מיד מפזרים אגוזים. מצננים לחלוטין על רשת.