עוגת גיליון שוקולד אהובה
האהוב שוקולד גיליון עוגת לוקח סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 16 מנות עם 375 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית ונילן, חלב, קמח עוגה וסוכר קונדיטורים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. עוגת גיליון שוקולד אהובה, עוגת שוקולד רטרו של אמא (המכונה גם עוגת גיליון טקסס), ו עוגת שוקולד אהובה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה. מקציפים שוקולד עד לאיחוד.
יוצקים לתוך 15-ב משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 כ-23-27 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
לציפוי, בסיר קטן, הביאו קקאו וחלב לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל עד שהחמאה נמסה.
מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מזלפים מעל העוגה ומורחים במהירות.
הניחו לעמוד עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.