עוגת גיליון שוקולד כפולה מהירה
עוגת גיליון שוקולד כפולה מהירה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 260 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, סוכר superfineוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גיליון שוקולד כפולה, תערובת מהירה בעוגת פצפוצי שוקולד המחבת הכפולה, ו עוגת ספל שוקולד מנטה כפולה מהירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. גריז קו 11 x 7 x 2 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, מניחים את החמאה הריכה, סוכר, ביצים וקקאו מומס. לנפות את הקמח ואבקת אפייה. באמצעות מערבל יד, לנצח את התערובת עד שהוא חיוור וקרם, על 2 דקות. באמצעות כפית מתכת, לקפל את שבבי השוקולד.
הפוך את התערובת למחבת המשומנת ופזר אותה באופן שווה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד עלה קפיצי למגע. להתקרר מעט לפני היציאה על מתלה תיל.
לאחר העוגה הוא מגניב, בקערה, למקם את כל החומרים זיגוג, באמצעות מערבל היד, להכות יחד היטב.
מורחים על העוגה. תריץ מזלג על פני השטח של הציפוי כדי ליצור תבנית גלי של קווים.
מניחים את העוגה חלבית על מגש או צלחת להקפיא פתוח. לאחר הקפאה, הניחו בקופסה או בשקית הקפאה וחזרו למקפיא.(ד)
תן לעמוד בן לילה על מתלה חוט, ואז מפזרים עם topping of בחירה שלך.
מתוך ספר בישול מקפיא חסין תקלות: ארוחות מוכנות מראש, מבדר ללא מתח, מה שהופך את רוב פירות וירקות עודפים, האכלה המשפחה בדרך המודרנית על ידי Ghillie ג ' יימס. © 2011 Ghillie James; photographs © 2011 Tara Fisher. פורסם ב-2012 על ידי Kyle Books.