עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים
אם $1.05 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 612 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, אבקת סוכר, בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה, ו עוגת חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. רסס התחתון רק של 15x10x1-מחבת אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 18 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, לפחות 1 שעה.
בסיר 2 ליטר, חמאת חום, חמאת בוטנים וחלב על אש בינונית נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חמאה וחמאת בוטנים נמסים.
חום לרתיחה; להסיר מחום. מערבבים וניל. עבודה במהירות, להוסיף אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, מכות עם whisk עד משולב זיגוג הוא חלק. מיד מורחים הדובדבן על העוגה.
מפזרים בוטנים. החנות מכוסה באופן רופף.