קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה

עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה
עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 587 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, מלח, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, ו עוגת גלידת קינמון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. הפוך את החלק התחתון של מחבת springform (כדי להקל על להחליק את העוגה מלמטה) ולנעול בצד. מחבת חמאה ותחתית שורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. נייר חמאה, ולאחר מכן נייר אבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה נפרדת, להכות יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי (מצויד מצורף משוט אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים ביצים מחוממות, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
5
להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד הבלילה חלקה. הבלילה כפית למחבת springform, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
6
אופים עוגה עד שהיא מתחילה להתרחק מהצד של מחבת וקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז בזהירות להפעיל סכין דק סביב קצה העוגה ולהסיר את הצד של מחבת. הפוך עוגה על מתלה, ולאחר מכן להסיר את החלק התחתון של מחבת בזהירות לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
תן לעוגה להתקרר לחלוטין.
1
שלב את כל החומרים למעט מים קורנפלור בסיר כבד 2-3 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום רותח, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 8 עד 10 דקות. מערבבים מים לתוך קורנפלור בקערה קטנה, ואז מערבבים לתוך מילוי אוכמניות ומרתיחים בעדינות, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
העברה לקערה וצינה, חשופה, עד קר.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
שלב את כל החומרים למעט מים קורנפלור בסיר כבד 2-3 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום רותח, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 10 עד 12 דקות. מערבבים מים לתוך קורנפלור בקערה קטנה, ואז מערבבים לתוך מילוי פטל ומרתיחים בעדינות, ערבוב, 1 דקה. כוח מילוי דרך מסננת בסדר רשת גדולה לתוך קערה, גירוד התחתון של מסננת לשחרר עיסת לקערה. להשליך מוצקים מסננת. מילוי קר, חשוף, עד שקר.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
חותכים עוגה מקורר אופקית לתוך 3 שכבות אפילו עם סכין משונן ארוך (ראה הערות של טבחים לשיטה קלה). מחבת 9 אינץ ' springform עם 2 גיליונות חופפים של פלסטיק לעטוף, ומאפשר לתלות עודף על קצה. שים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
מורחים מילוי אוכמניות קר על העוגה באמצעות מרית אופסט, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה, ואז להקפיא עד המשרד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
מעט לרכך גלידה במיקרוגל, ואז לגרוף חצי ממנו, רצוי תלתלים דקים שאתה יכול להניח על שכבת אוכמניות, בעדינות להפיץ אותו באופן שווה לקצה העוגה. החזר את שאר הגלידה למקפיא. שים שכבת עוגה באמצע על גבי גלידה, בעדינות לחיצה עליו, ולהפיץ פטל קר מילוי על עוגה, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה. להקפיא עוגה עד raspberry שכבת הוא מוצק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4
מעט לרכך את שאריות הגלידה, במידת הצורך, ולהתפשט באופן שווה על מילוי פטל לקצה העוגה. שים שכבת העוגה שנותרה על גבי גלידה, לחתוך בצד למטה, בעדינות להקיש אותו, ואז להקפיא עוגה, עטוף היטב פלסטיק, עד המשרד מאוד, 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1
לנצח שמנת כבדה עם סוכר ' ממתקים ווניל בקערה עמוקה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר בצד ובתחתית של מחבת קפיץ פלסטיק לקלף מעוגה. מניחים עוגה על צלחת הגשה שתתאים למקפיא.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
מורחים כמה קצפת בשכבה דקה סביב הצד העליון של העוגה להקפיא עוגה עד הקרם הוא מוצק, על 30 דקות (בינתיים, לשמור על הנותרים קצפת קר במקרר).
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
עוגת פרוסט עם קרם שנותר, משאיר מערבולות בשמנת על גבי כדי לעזור להחזיק פירות יער. להקפיא עד המשרד מאוד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
כדי לשרת, להעביר עוגה למקרר כדי לרכך, 30 דקות עד 1 שעה, ומקשטים עם פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
1
* כדי להקל על חיתוך העוגה באופן שווה לשלישים, הכנס קיסמים בצד העוגה לפחות 8 נקודות סביב המערכת (אופקית) כדי לסמן כל שכבה, ולאחר מכן להחליק סכין משונן לאורך צמרות קיסמים.* העוגה יכולה להיות אפויה 4 ימים קדימה ושמרה בשקית פלסטיק גדולה resealable במקרר.* סתימות אוכמניות ופטל יכול להתבצע 4 ימים קדימה ונשמר מקורר במיכל אטום.* עוגת גלידה ניתן להרכיב ולשמור קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד ורדיד לאחר הזיגוג התקשח, 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4 כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס4 כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק12 אונקיות אוכמניות טריות12 אונקיות אוכמניות טריות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקממתקים סוכרממתקים סוכר2(חוֹרֶף)סירופ תירס קלסירופ תירס קל2(יכול להיות או להרחיק)עמילן תירסעמילן תירס2largesביצים, מחוממות בקליפות שלהם במים חמים במשך 5 דקותביצים, מחוממות בקליפות שלהם במים חמים במשך 5 דקות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה ועוד לאבקקמח לכל מטרה ועוד לאבק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד צונןקרם כבד צונן11 קילו קישואים,מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמעורבב אוכמניות טריות ופטלמעורבב אוכמניות טריות ופטל7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק12 אונקיות פטל טרי12 אונקיות פטל טרי0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקל חמאה לא מלוחה, מרוכךמקל חמאה לא מלוחה, מרוכך11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1בצל צהוב בינוני, קצוץ2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים11 קילו קישואים,פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב