עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אדום, לבן, ועוגת גלידה כחולה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 587 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שימורי פטל, דבש, עוגה פאונדוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 10 (1/2 אינץ ' עבה) פרוסות מעוגה. מסדרים פרוסות בשכבה אחת בתחתית מחבת springform 9 אינץ', זמירה לפי הצורך כדי לכסות בצורה צמודה מחבת. שמור את העוגה שנותרה לשימוש נוסף.
מערבבים יחד גלידת וניל וריבות אוכמניות בקערה בינונית.
מורחים גלידת אוכמניות תערובת על פרוסות עוגה. לכסות ולהקפיא 1 שעה.
מערבבים יחד sorbet פטל מרכך וריבות פטל בקערה בינונית.
מורחים תערובת סורבה פטל על תערובת גלידת אוכמניות. לכסות ולהקפיא 3 שעות עד 2 ימים.
תהליך פטל קפוא, דבש, ו 2 כפות. מים בבלנדר עד חלקה. הקש תערובת פטל באמצעות מסננת רשת תיל באמצעות החלק האחורי של כף. להשליך עיסה וזרעים. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
ממש לפני ההגשה, לנצח שמנת וסוכר במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בעדינות להפעיל סכין חדה סביב קצה העוגה כדי לשחרר.
מורחים קצפת על עוגה קפואה.
הערה: בדקנו עם שרה לי את כל העוגה קילו חמאה, שימורי פטל Bonne Maman, ריבת אוכמניות הטוב ביותר של הפרדס Smucker, וסורבה פטל פירות שלמים.