עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti
עוגת גלידת אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 690 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, גלידת ונילן, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס nonstick.
מערבבים פירורי עוגיות טחונים דק, 1 כף סוכר, וקמצוץ מלח בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת פושרת; מערבבים כדי להתמזג. לחץ פירורים על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת.
אופים עד הזהב בקצוות, כ -10 דקות. מגניב לגמרי בצלחת על מתלה.
מטאטא Preheat. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר. מעיל עם ספריי nonstick. מסדרים אפרסקים בשכבה זוגית על הסדין. לצלות עד תחילת חום, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, 3 עד 5 דקות.
מפזרים 1/4 כוס סוכר חום על אפרסקים. מטגנים עד הסוכר נמס caramelizes, גיליון מסתובב לבישול אפילו, 2 עד 3 דקות יותר.
מעבירים אפרסקים ומיצים לקערה (להשאיר חלקים שרופים מאחור).
מוסיפים 3/4 כוס סוכר חום, מיץ לימון וקורט מלח לאפרסקים; מערבבים עד שהסוכר מתמוסס. כיסוי; צמרמורת עד קר, על 2 שעות.
מעט לרכך גלידה במיקרוגל על כוח נמוך במרווחים של 20 שניות.
מוסיפים תערובת אפרסקים צלויים. מקפלים לשלב אפרסקים (אפרסקים יתפרקו). כפית על 2/3of גלידה לתוך קרום מקורר; החלק העליון. מכסים להקפיא עוגה וגלידת אפרסק הנותרים בנפרד עד המשרד, על 4 שעות. באמצעות סקופ גלידה בגודל בינוני, סקופ נשאר גלידה בקערה בלולים ברמה ולסדר במעגלים קונצנטריים העוגה העליונה. עוגת הקפאה. לעשות קדימה: ניתן לעשות ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת הנותרים 1 כף סוכר חום בקערה בינונית עד פסגות טופס.
מפזרים עוגיות amaretti מרוסק בגסות על עוגה.
חותכים לפרוסות ומגישים עם מנה של קצפת סוכר חום.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "