עוגת גלידה בטעם תות-ליים ממוסמרת
עוגת גלידת ליים תות ממוסמרת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 453 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, פיתולי בייגלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת עוגת גבינה בטעם תות (מתכונים דומים).
הוראות
עיבוד ראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד בייגלה מרוסקים דק. בחוזקה לחץ על תערובת על החלק התחתון של מחבת springform משומנת קלות 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
הניחו לגלידת תות לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות או עד שתתרככו מעט.
לעבד תותים ואבקת סוכר במעבד מזון עד מחית, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מניחים גלידה בקערה גדולה; לחתוך לחתיכות גדולות (3 אינץ'). מקפלים תערובת תות שדה, להתרכז limeade, טקילה, וליקר תפוזים לתוך גלידה עד מעורבב היטב. תערובת כפית לתוך קרום מוכן במחבת springform. להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
בואו לעמוד 10 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בגלידת בלו בל וליקר תפוזים טריפל סק.
פאי גלידת ליים תות: להשמיט טקילה וליקר תפוזים, ולהוסיף 1 (6 אונקיות) יכול להתרכז מיץ תפוזים קפוא, מופשר חלקית. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
בואו לעמוד 15 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.