עוגת גלידה בשכבת לימון
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם pet-ritz® צלחת עמוקה פאי קרום, לימון, קליפת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
אופים קרום עוגה לפי הוראות על חבילה עבור קליפת עוגה אפויה בקרום אחד. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים קליפת לימון לתוך גלידה רק עד מעורבב היטב. במהירות להפיץ 1 גביע גלידה תערובת במחבת מרופדת קרום; להחזיר גלידה הנותרים למקפיא. להקפיא עוגה עד קפוא חלקית, כ -30 דקות. בקערה קטנה, מערבבים מילוי פאי ומיץ לימון עד מעורבב היטב.
מורחים באופן שווה על תערובת גלידה במחבת מצופה קרום. להקפיא 45 דקות יותר או עד קפוא חלקית. כפית נשארת תערובת גלידה מעל; להפיץ באופן שווה כדי לכסות. להקפיא לפחות 4 שעות או עד המשרד במרכז.
כדי לשרת, לתת עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 10 עד 15 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "