קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידת חלב מלט

עוגת גלידת חלב מלט
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת חלב, כדורי חלב מלוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 25%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת חלב מלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים וופלים וסוכר במעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים חמאה ודופק עד מתפורר, על 10 שניות. לחץ על תערובת באופן שווה על הצדדים התחתון מעט למעלה של מחבת springform 10 אינץ ' (תערובת תהיה יבשה).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
אופים עד המשרד ולהגדיר, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים כדורי חלב malted בשקית ziplock גדולה. שקית חותם וסוכריות למחוץ עם מערוך. הניחו בצד 1/2 כוס של סוכריות כתושות לקישוט. בקערה גדולה, מערבבים גלידה, אבקת חלב ממולח וממתקים מרוסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
כדורי חלב מלטכדורי חלב מלט
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מורחים באופן שווה על החלק התחתון של קרום מקורר, החלקה למעלה. להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום קטנה. מביאים שמנת לרתיחה במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים על שוקולד ולתת לשבת במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
להקציף עד חלקה לחלוטין. עבודה במהירות, לשפוך זיגוג על עוגה להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מפזרים סוכריות כתוש שמורות. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
5
הסר עוגה במקפיא 10 דקות לפני ההגשה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר. רגע לפני ההגשה, להפעיל סכין חדה סביב קצוות מחבת, לשחרר צדדים מחבת unmold לצלחת. השתמש בסכין חדה לחתוך עוגה לתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.