עוגת גלידת טופי חמאה
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. אם יש לכם ציפוי חמאה, קרום קרקר גרהם, בוטנים טופי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו גלידת חמאת בוטנים כפולה.
הוראות
קוצצים גס בוטנים. לרכך גלידה בקרטון בתנור מיקרוגל על כוח בינוני (50%) במרווחים של 5 שניות, 15 עד 25 שניות.
מורחים חצי מהגלידה לקרום, אורזים בחוזקה.
מפזרים חצי בוטנים על גלידה.
טפטוף על חצי ציפוי חמאה על בוטנים.
מורחים גלידה שנותרה על עוגה, mounding במרכז. למעלה עם בוטנים שנותרו וציפוי חמאה. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות, או לכסות באופן רופף להקפיא עד 2 ימים.
כדי לשרת, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כ 10 דקות כדי לרכך לפני חיתוך לתוך טריזים.