עוגת גלידת שוקולד דובדבן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת גלידת שוקולד דובדבן. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 293 קלוריות. מתכון ללא חלב זה משרת 8 . קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם ציפוי גלידת פאדג'ודובדבני מרשינו, שוקולד צ' יפס חצי מתוק, דובדבנים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 25%, וזה לא כל כך סופר. עוגת גלידה שוקולד-דובדבן, עוגת גלידה שוקולד-דובדבן, ו עוגת גלידה שוקולד-דובדבן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים דובדבנים מיובשים בקערה קטנה; מכסים במים רותחים.
תן לעמוד במשך 5 דקות; מסננים.
בקערה גדולה שלבו את הגלידה, השוקולד צ ' יפס והדובדבנים.
מורחים לקרום. מכסים ומקפיאים עד ליציבות.
פורסים; מטפטפים כל נתח בציפוי פאדג ' ומקשטים בדובדבן מרשינו אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
גלידת שוקולד עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.