קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידת שוקולד-טופי

עוגת גלידת שוקולד-טופי
עוגת גלידת שוקולד-טופי דורשת 8 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 319 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סירופ שוקולד, ציפוי מוקצף, גלידת שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. וזה די גרוע. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים 2 כוסות גלידה בתחתית הקרום; טפטוף עם 2 כפות סירופ שוקולד, ומפזרים 2 כפות חתיכות טופי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
חתיכות טופיחתיכות טופי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2
מורחים גלידה שנותרה על גבי חתיכות טופי. להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
העוגה העליונה עם ציפוי מוקצף, טפטוף עם הנותרים 2 כפות סירופ; מפזרים הנותרים 2 כפות טופי חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
חתיכות טופיחתיכות טופי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "