עוגת דבורת דבש
עוגת דבש דבש דורש על 5 שעות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 666 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, סודה ביקרבונט, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 23%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת קמח תירס ללא גלוטן עם קומפוט תות + קצפת דבש, עוגת דבש עם דבש פקאן קרמל, ו עוגת כיפת שוקולד-דבש עם זיגוג שוקולד-דבש (מתכונים דומים).
הוראות
הוציאו את כל מה שצריך מהמקרר כדי שכל המרכיבים יוכלו להגיע לטמפרטורת החדר, ובעוד שזה קורה, המיסו את השוקולד מחלק העוגה ברשימת המרכיבים בקערה בגודל טוב, במיקרוגל או תלוי מעל מחבת מים רותחים. מניחים בצד להתקרר מעט.
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט, וחמאה ומרפדים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מקציפים יחד את הסוכר והחמאה הרכה עד אוורירי וקרמי, ואז מוסיפים את הדבש.
מוסיפים 1 מהביצים, מקציפים אותה עם כף מהקמח, ואז את הביצה השנייה עם כף קמח נוספת. מקפלים פנימה את השוקולד המומס, ואז את שאר הקמח והסודה לשתייה.
מוסיפים את הקקאו שנדחף דרך מסננת תה כדי להבטיח שאין לכם גושים, ואחרון הכל מקציפים במים הרותחים.
מערבבים הכל היטב ליצירת בלילה חלקה ויוצקים לתבנית המוכנה. מבשלים עד 1 1/2 שעות, אם כי בודקים את העוגה לאחר 45 דקות ואם היא מחשיכה מדי, מכסים את החלק העליון קלות בנייר אלומיניום וממשיכים לבדוק כל 15 דקות.
תנו לעוגה להתקרר לגמרי בתבנית על רשת.
להכנת הזיגוג, הביאו את המים והדבש לרתיחה בסיר, ואז כבו את האש והוסיפו את השוקולד הקצוץ דק, וסובבו אותו כדי להמיס בנוזל החם. תשאיר את זה כמה דקות, ואז לטאטא יחד.
מוסיפים את הסוכר דרך מסננת ומציפים שוב עד לקבלת חלקה.
בחרו את הצלחת או המעמד שלכם, וגזרו 4 רצועות נייר אפייה ויצרו מתאר מרובע על הצלחת. זה כך שכאשר אתה יושב על העוגה וקרח אותה, הדובדבן לא ייגמר בכל הצלחת. הסר את התבנית והניח את העוגה המקוררת היטב על הצלחת המוכנה.
יוצקים את הזיגוג על עוגת דבורי הדבש הקרה; זה עלול לכדרר מעט בקצוות, אבל אל תדאג יותר מדי מזה. הזיגוג נשאר דביק לגילאים (זה מה שנותן לו את דביקות ההיתוך המקסימה שלו) אז קרח בזמן שהזיגוג יתקשה מעט, אמור לפחות שעה לפני שאתה רוצה להגיש אותו. שמור את תבנית הזיגוג, (אל תשטוף אותה), מכיוון שתזדקק לה להכנת הפסים על הדבורים.
מחלקים את המרציפן ל -6 חלקים אחידים ומעצבים אותם לגופי דבורים דמויי נקניק, מעט מחודדים בקצותיהם.
בעזרת שיפוד עץ צובעים פסים עם זיגוג הדבש הדביק שנותר בתבנית מציפוי העוגה. כ -3 פסים נראים הכי טוב, ואז מצמידים בזהירות רבה את השקדים הפתיתים בזווית כדי להפוך את כנפי הדבורים, 2 על כל אחת מהן. הם עלולים להצמיד כמו שאתה לחפור אותם לתוך הגופות מרציפן, כך יש כמה חילוף. אני חושש להודות, אני גם אוהב לתת להם עיניים על ידי טבילת נקודת השיפוד בזיגוג ומשם על הדבורים: הם נראים אהובים יותר עם הבעה, וזה איכשהו מה שהעיניים נותנות להם, אבל אז כאן נכנס אפקט דיסני. אם נדרש כבוד אימפריאלי יותר, וותר על נקודות העיניים והצג זאת כעוגת השוקולד הנפוליאונית שלך.