עוגת דגים
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . אם יש לך סוכריות מנטה עגולות, צבעי מזון, תערובת עוגת לימון בטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו אצבעות עוגת דגים, עוגת דגים חריפים, ו הספר של פופס עוגת דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). להכין ולאפות עוגה לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב 15 דקות. הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגה; להסיר מחבת כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות לטיפול קל יותר.
חותכים עוגה כפי שמוצג בתרשים. סדר חתיכות עוגה על מגש כדי ליצור דגים כפי שמוצג בתרשים. כפור עם שכבה דקה של ציפוי לאטום בפירורים, מצרף חתיכות עם כמות קטנה של ציפוי; לקרר או להקפיא 30 עד 60 דקות כדי להגדיר ציפוי. עוגת פרוסט עם נשאר ציפוי.
כדי להפוך את הצבע סגול, בקערה קטנה, לערבב 5 טיפות צבע מזון כחול ו 5 טיפות צבע מזון אדום. זרוק צבע סגול לאורך החלק העליון של דגים. ירידה 6 טיפות צבע מזון כחול לאורך המרכז ו 6 טיפות צבע מזון צהוב לאורך החלק התחתון. החל מקצה העליון של דגים, למזג צבעים לתוך ציפוי עם מרית קטנה או כף, עובד סגול למטה לתוך כחול וכחול למטה לצהוב. השתמש בחזרה של כף כדי ליצור קשקשים. הגדר שפתיים עם קצה המרית. סמנו זנב וסנפירים במזלג. תשתמש בממתקים בתור עין. החנות מכוסה באופן רופף.