עוגת דובדבנים ושקדים
עוגת דובדבנים ושקדים היא lacto אובו צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 584 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חמאה, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, עוגת שקדים דובדבן, ו עוגת שקדים דובדבן.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
קו הבסיס ואת הצדדים של 20cm עמוק פח עוגה. הכה יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך, ואז הכה בביצים, אחד אחד. מקפלים את תמצית שקדים, קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה, ואחריו דובדבנים וחלב.
לגרד את הפח מוכן, לפזר על השקדים המתקלפים, ואז אופים עבור 1 hr-1 hr 15 דקות. לקרר את העוגה בדיל שלה לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "