קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דובדבנים טרייה עם רמז של קינמון

עוגת דובדבנים טרייה עם רמז של קינמון
אם יש לכם קמח העלאת עצמי, חמאה, סוכר גלגלית זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וואפלים קלויים שיבולת שועל עם רמז של קינמון, עוגת אגוז עם רמז רוזמרין, ו קינמון-דובדבן עוגת קפה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז קו בסיס 20 ס "מ עוגה עגולה פח, על 5 ס" מ עמוק. לנפות את הקמח, קינמון וגלגל סוכר לקערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצה, חלב וחמאה מומסת, ולאחר מכן לשלב עם כף עץ או מקציף חשמלי. מקציפים היטב לעשות תערובת עבה, חלקה. כף לתוך הפח ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הסר את הגבעולים והאבנים מן הדובדבנים, באמצעות pitter אם יש לך אחד כדי לשמור על הפרי כולו. פזר את הדובדבנים על התערובת ולחץ אותם בעדינות פנימה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
כדי להפוך את ציפוי, להטות את כל החומרים לתוך קערה. לשפשף את החמאה עם האצבעות שלך כדי להפוך תערובת פירור דמוי, ואז לעבוד את התערובת עד שהוא מגיע יחד חתיכות אפונה. לפזר את ציפוי על הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
אופים במשך 30-35 דקות עד שיפוד דחף לתוך המרכז יוצא נקי. להשאיר את הפח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להפעיל סכין סביב הקצה, להסיר את העוגה מהפח ולהשאיר על מתלה חוט עד קר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
לפיקניק, להפוך את העוגה עד 24 שעות קדימה ולהחזיר אותו לפח נקי כאשר קר. אבק בנדיבות עם סוכר הדובדבן, ולאחר מכן לעטוף בסרט נצמד או לסכל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "