עוגת דובדבנים מתוקה
עוגת דובדבנים מתוקה יכולה להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, ביצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מתוק עוגת דובדבנים ופאי קרום הדרכה, עוגת דובדבנים מתוקה, ו עוגת דובדבנים מתוקה.
הוראות
לזרוק דובדבנים עם סוכר, תמצית שקדים, מיץ לימון, קורנפלור:
מניחים את הדובדבנים מגולענים, סוכר, תמצית שקדים, מיץ לימון קורנפלור בקערה גדולה. לזרוק עד הדובדבנים מצופים היטב עם סוכר ומרכיבים אחרים.
מרדדים את הקרום התחתון: על משטח נקי מקומח קלות, לגלגל את הקרום התחתון. צור אותו למחבת פאי 9 או 10 אינץ'. באמצעות מספריים מטבח, לקצץ את הקצוות כך שהם להאריך מעבר לקצה של מחבת העוגה על ידי 1 אינץ'.
מניחים במקרר בזמן שאתה מגלגל את הקרום העליון.
מרדדים את הקרום העליון בערך באותו גודל כמו הקרום התחתון. אם אתה רוצה לעשות העליון סריג (זה יפה וזה קל לעשות) בצע את ההוראות האלה להכנת קרום פאי סריג.
מקום מילוי עוגה, נקודה עם חמאה, העליון עם הקרום העליון, צמרמורת: השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את הדובדבנים מהקערה ולשים אותם בצלחת העוגה. (להשאיר כל נוזל עודף מאחור.) Dot with small dabs of butter. מכסה עם הקרום העליון. חתוך את הקצוות. Crimp לאטום את הקצוות יחד.
להבקיע את הקרום העליון עם כמה חתכים, כך הקיטור יכול לברוח בעוד העוגה מתבשלת (מיותר אם אתה עושה קרום סריג).
מקררים למשך 30 דקות לפני הבישול.
מברשת עם ביצה לשטוף( אופציונלי): בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם כף מים או חלב. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח מעל הקרום העליון.
מפזרים את החלק העליון עם סוכר גס.
אופים: מחממים התנור ל 218°.
מניחים את העוגה במדף האמצעי, עם תבנית אפייה על המדף למטה כדי לתפוס כל טפטוף עוגה.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה כדי 177° ומבשלים במשך 45 עד 55 דקות יותר, או עד הקרום הוא השחמה יפה ואת המילוי הוא עבה תוסס.
אפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.