קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דובדבנים מתוקה

עוגת דובדבנים מתוקה
עוגת דובדבנים מתוקה יכולה להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, ביצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מתוק עוגת דובדבנים ופאי קרום הדרכה, עוגת דובדבנים מתוקה, ו עוגת דובדבנים מתוקה.

הוראות

1
לזרוק דובדבנים עם סוכר, תמצית שקדים, מיץ לימון, קורנפלור: 
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2
מניחים את הדובדבנים מגולענים, סוכר, תמצית שקדים, מיץ לימון קורנפלור בקערה גדולה. לזרוק עד הדובדבנים מצופים היטב עם סוכר ומרכיבים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מרדדים את הקרום התחתון: על משטח נקי מקומח קלות, לגלגל את הקרום התחתון. צור אותו למחבת פאי 9 או 10 אינץ'. באמצעות מספריים מטבח, לקצץ את הקצוות כך שהם להאריך מעבר לקצה של מחבת העוגה על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
4
מניחים במקרר בזמן שאתה מגלגל את הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1
מרדדים את הקרום העליון בערך באותו גודל כמו הקרום התחתון. אם אתה רוצה לעשות העליון סריג (זה יפה וזה קל לעשות) בצע את ההוראות האלה להכנת קרום פאי סריג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
מקום מילוי עוגה, נקודה עם חמאה, העליון עם הקרום העליון, צמרמורת: השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את הדובדבנים מהקערה ולשים אותם בצלחת העוגה. (להשאיר כל נוזל עודף מאחור.) Dot with small dabs of butter. מכסה עם הקרום העליון. חתוך את הקצוות. Crimp לאטום את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
להבקיע את הקרום העליון עם כמה חתכים, כך הקיטור יכול לברוח בעוד העוגה מתבשלת (מיותר אם אתה עושה קרום סריג).
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4
מקררים למשך 30 דקות לפני הבישול.
5
מברשת עם ביצה לשטוף( אופציונלי): בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם כף מים או חלב. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח מעל הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מפזרים את החלק העליון עם סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
7
אופים: מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את העוגה במדף האמצעי, עם תבנית אפייה על המדף למטה כדי לתפוס כל טפטוף עוגה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה כדי 177° ומבשלים במשך 45 עד 55 דקות יותר, או עד הקרום הוא השחמה יפה ואת המילוי הוא עבה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות את נהר הנחש River הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.