עוגת דומדמניות
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה טוב. נסו עוגת דומדמניות אני, טלאים תות שדה & פאי דומדמניות, ו דומדמנית טיפשה. (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המאפה, לערבב את החמאה ואת הדובדבן סוכר יחד בקערה, ואז עצה 4 חלמונים ביצה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים אותו יחד עם האצבעות עד שמקבלים מרקם מתפורר כמו פירורי לחם לחים. לעבוד במים 1-2 כף עד המאפה פשוט מגיע יחד, ואז לחלק אותו לשניים לגלגל אותו לתוך 2 כדורים. זה יגרום להכפיל את הסכום שאתה צריך, כך להקפיא חצי בפעם אחרת.
להניח את הכדור אתה משתמש על משטח מקומח, לשטח אותו עם הידיים שלך, לעטוף את הבצק בסרט נצמדות וצינה לפחות 30 דקות.
עבור המילוי, להטות את הפרי, הסוכר והנמל, אם שימוש, או התזה של מים לתוך סיר ומבשלים הכל במשך כ 10 דקות עד הפרי רך. טעם למתיקות, הוספת סוכר יותר אם אתה חושב שזה צריך את זה.
יוצקים את הפרי לתוך צלחת עוגה על 25 ס "מ רחב 5 ס" מ עמוק.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מגלגלים את המאפה על משטח מקומח קלות כך גדול מספיק כדי להפוך את מכסה לצלחת העוגה שלך.
חותכים רצועה דקה של מאפה להידבק על השפה של צלחת העוגה זה לא צריך להיות חתיכה אחת רציפה. מקל על זה עם קצת מים, ואז להרטיב את הרצועה עם יותר מים ומניחים את מכסה המאפה על גבי. לחץ למטה בחוזקה, לקצץ את כל בצק עודף crimp. לעשות חור באמצע המכסה, לצחצח את החלק העליון עם חלמון הביצה הנותרים ומפזרים על כמה סוכר גלגלית. אתה צריך להשאיר מספיק שאריות מאפה כדי להכין כמה עלים אמנותיים כדי לקשט את העוגה שלך, אם אתה רוצה.
אופים במשך 30 דקות או עד העליון הוא חום זהוב. השאר את העוגה להירגע קצת, ואז להגיש אותו עם פודינג או גלידת וניל.