קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת בורבון

עוגת דלעת בורבון
בורבון פאי דלעת הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בורבון, זנגביל טחון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו עוגת בורבון אגס, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לתוך סיבוב 12 אינץ ' ולהתאים לצלחת עוגה. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. מקפלים overhang תחת לחץ קלות נגד השפה של צלחת עוגה, ואז crimp דקורטיבי. דקירות קלות בכל מקום עם מזלג. צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות (או להקפיא 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
3
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
4
אופים עד הצד מוגדר קצה זהוב, על 20 דקות. בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים פגז עד הזהב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב לגמרי.
5
לטאטא יחד מרכיבים שנותרו ויוצקים לתוך פגז מקורר.
6
אופים עד קצה המילוי מוגדר אבל המרכז רועד מעט, כ 45 דקות (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר). מגניב לגמרי.
1
העוגה יכולה להיות אפויה 1 יום קדימה ומקוררת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.