עוגת דלעת זנגביל
עוגת דלעת דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. נסו עוגת דלעת זנגביל, עוגת דלעת זנגביל, ו עוגת זנגביל דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
בערבוב גדול, לשלב סוכר, שמן וביצים; לנצח עד חלקה.
מוסיפים מים ומכים עד מעורבב היטב. מערבבים בדלעת, זנגביל, כלספייס קינמון וציפורן.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה, מלח ואבקת אפייה.
מוסיפים מרכיבים יבשים לתערובת דלעת ומערבבים רק עד שכל המרכיבים מעורבבים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם יוצא נקי, על 1 שעה.