עוגת דלעת דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. נסו עוגת דלעת זנגביל, עוגת דלעת זנגביל, ו עוגת זנגביל דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
בערבוב גדול, לשלב סוכר, שמן וביצים; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
שמן בישול
3
מוסיפים מים ומכים עד מעורבב היטב. מערבבים בדלעת, זנגביל, כלספייס קינמון וציפורן.