עוגת דלעת ללא גלוטן גבינת שמנת
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 202 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, אגוז מוסקט טחון, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגיות דלעת ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת, ו מאפינס גבינת שמנת דלעת-פחמימות נמוכות וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. גריז 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים Bisquick מקום.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או מזלג (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים במים; צורה לכדור עם הידיים. לחץ על הבצק בתחתית ולמעלה בצד של צלחת עוגה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה; הסר מהתנור. מגניב בעת הכנת גבינת שמנת סתימות דלעת. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת, 2 כפות סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלמון ביצה; מכים היטב.
מורחים תערובת גבינת שמנת בתחתית קרום פאי אפוי חלקית.
בקערה גדולה, לערבב 1/2 כוס סוכר, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, מלח, דלעת, התאדה חלב וביצה. בזהירות לשפוך תערובת דלעת על תערובת גבינת שמנת.
אופים ב 350°f. 15 דקות. כיסוי קצה קרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת; אופים 30 עד 40 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין; על 1 1/2 שעות. מקררים בערך 2 שעות או עד שישב בכלא.
מקשטים כל מנה עם מנה של קצפת. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.